سیلندر آپارتمانی آماتیس با طول ۸ سانتیمتر (۴۰×۴۰)، مناسب برای نصب روی دربهای چوبی، فلزی و ضدسرقت در واحدهای مسکونی است. جنس بدنه از برنج مقاوم با روکش نیکل یا سیلور، بدون تسمه تقویتکننده و مقاوم در برابر زنگزدگی. دارای کلید ساده با طراحی یکتا، بدون مقاومت خاص در برابر اسید یا دریل، مناسب برای استفاده عمومی. نصب آسان با پیچکاری استاندارد، قابل استفاده در قفلهای سوییچی و مکانیکی رایج. ساخت ایران با کیفیت قابل قبول و قیمت اقتصادی، مناسب برای پروژههای ساختمانی و بازسازی است.
سیلندر قفل 6 س.م لوکس کامپیوتری سیلور (وسط) کد 2622ELX اچ تی ان پرایم، انتخابی عالی برای کسانی است که به دنبال سیلندر قفلی باکیفیت، امن و بادوام برای دربهای ورودی خود هستند.
سیلندر قفل 8 س.م سرویسی ساتن 2823 اچ تی ان پرایم، انتخابی عالی برای کسانی است که به دنبال سیلندر قفلی باکیفیت، امن و بادوام برای دربهای ورودی خود هستند.