جستجو
محصولات
    فهرست نزدیک

    لوازم جانبی

    مشاهده به عنوان جدول فهرست
    مرتب سازی بر اساس
    نمایش در صفحه
    تصویر مهره رو دستگاه فرز

    مهره رو دستگاه فرز

    10110784
    240,000 ریال
    تصویر دنباله پد اوربیتال 3

    دنباله پد اوربیتال 3

    10113787
    240,000 ریال
    تصویر ابر (اسفنج) پولیش مخروطی دنباله 3

    ابر (اسفنج) پولیش مخروطی دنباله 3

    10113143
    ابر (اسفنج) پولیش مخروطی دنباله 3 یک ابزار کاربردی برای پولیش کردن سطوح مختلف است. این نوع ابر پولیش به دلیل شکل مخروطی خود برای پولیش کردن نقاطی که دسترسی به آنها دشوار است، مانند گوشه‌ها، انحناها و قسمت‌های باریک، بسیار مناسب است.
    850,000 ریال
    تصویر ابر (اسفنج) پولیش استوانه دنباله 3

    ابر (اسفنج) پولیش استوانه دنباله 3

    10113144
    ابر (اسفنج) پولیش استوانه دنباله 3 یک ابزار کاربردی برای پرداخت و صیقل دادن سطوح مختلف است. این ابر پولیش به دلیل شکل استوانه‌ای خود برای استفاده در سطوح داخلی و خارجی مناسب است و به راحتی می‌تواند در گوشه‌ها و زوایای مختلف حرکت کند.
    850,000 ریال
    تصویر ابر (اسفنج) پولیش کله قندی دنباله 3

    ابر (اسفنج) پولیش کله قندی دنباله 3

    10010860
    ابر (اسفنج) پولیش کله قندی دنباله 3، نوعی ابر پولیش است که به شکل کله قند طراحی شده و دارای یک دنباله 3 میلی‌متری است که به دریل یا پولیشر متصل می‌شود. این نوع ابر به دلیل شکل خاص خود برای پولیش کردن سطوح مختلف، به ویژه نقاطی که دسترسی به آنها دشوار است، مانند گوشه‌ها، انحناها و قسمت‌های باریک، بسیار مناسب است.
    850,000 ریال
    تصویر پایه و بغل ریز فرز انگشتی مدل GT-AC-2 سیلور  SILVER تصویر پایه و بغل ریز فرز انگشتی مدل GT-AC-2 سیلور  SILVER

    پایه و بغل ریز فرز انگشتی مدل GT-AC-2 سیلور SILVER

    10010483
    پایه و بغل ریز فرز انگشتی GT-AC-2 سیلور SILVER برای ثابت نگه داشتن فرز انگشتی در کارهایی مانند منبت‌کاری، ساخت قاب و قالب، و سایر کارهای ظریف مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ابزار به کاربر کمک می‌کند تا با دقت بیشتری کار کند و از آسیب دیدن قطعه کار جلوگیری کند.
    7,820,000 ریال
    فیلترها Close
    حداقل: ریال حداکثر: 72,000,000 ریال
    ريال0 ريال72000000
    دسته بندی ها